skip to Main Content

Styret i Foreningen Technoport har tilsatt Karianne Tung som ny daglig leder i Technoport fra 1.juli 2020.

Det var mange sterke kandidater til stillingen som daglig leder i Foreningen Technoport. Styreleder Tor Ulleberg er godt fornøyd med ansettelsen av Karianne Tung:

– Foreningen Technoport skal fremme forskningsbasert, teknologisk innovasjon og være en koordinerende kraft for alt det fantastiske som skjer på denne arenaen i Trondheim og i Trøndelag. Karianne Tung vil med sin strategiske kompetanse og erfaring fra kunnskapsmiljøer og politikken bidra til å styrke både Technoport og arbeidet med teknologiutvikling for nye arbeidsplasser. Styret er veldig godt fornøyd med at hun ønsker å lede dette arbeidet.

Karianne Tung gleder seg stort til å starte i Foreningen Technoport, og mener Trondheim er en av de fremste teknologibyene i Europa med store fortrinn:

– Foreningen Technoport har et fantastisk potensial som drivkraft, møtearena og kulturbygger for innovasjon og kommersialisering. Å få bidra som ambassadør for teknologiutvikling når vi skal ta samfunnet vårt i en bærekraftig retning er noe jeg gleder meg stort til å ta fatt på sammen med de ansatte. Med ettervirkninger av koronapandemien vil Technoport spille en viktig rolle i lang tid fremover, og Trondheim har helt unike fortrinn i sine kunnskapsmiljøer, næringsliv og samfunnsliv. 

Karianne Tung kommer fra stillingen som seniorrådgiver for NTNUs ledelse, og er tidligere stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i perioden 2013-2017 og tidligere fylkespolitiker. I tillegg har hun hatt en rekke ulike styreverv.

Back To Top