Innovator 2016

Innovator 2015 prize winners

Velkommen til Innovator 2016!

Innovator er Norges feiring av studentinnovasjon. Her skal landets dyktigste unge nyskapere presentere sine beste løsninger for fremtiden. Og vi skal heie dem fram! Vi inviterer studenter, gründere og næringsliv til å ta del i suksesshistoriene til dem som virkelig tør å satse. Kanskje finner du inspirasjon til å følge egne drømmer. Eller nye løsninger for din bedrift. Det blir iallfall en kveld med spenning og fest. Bli med når vi deler ut over en halv million i etablererstipend til vinnerne av Venture Cup, Take-Off, Ung Innovasjonspris og Sparebank 1 Studentinnovasjonspris.

 

Program

19:00

Dørene åpner på Studentersamfundet i Trondheim

19:30 Showstart i Storsalen
Regional finale i Venture Cup
Finale i Take-Off Midt-Norge
Musikalsk innslag
Utdeling av Ung Innovasjonspris
Showet runder av med kåringen av SpareBank 1 Studentinnovasjonspris
Mellom prisutdelingene får du påfyll av kunnskap og underholdning
21:00 Studentene inviterer til etterfest på Studentersamfundet – konkurranser og overraskelser

  

Bilde - Niklas Baarli og Marit Rødevand

Kveldens konferansierer er Niklas Baarli (NRK P3, Verdens Rikeste Land) og Marit Rødevand (NTNU TTO, Rendra-gründer)

 

Nominerte

Venture Cup Midt-Norge 2016

Venture Cup er en nasjonal forretningsplankonkurranse for studenter. Det er også et nyskapingsprogram for studentbasert forretningsutvikling. På Innovator kåres vinnere i to premieklasser. Hovedklassen er åpen for alle studenter. Entreprenørklassen er for studenter med studiespesialisering i entreprenørskap på masternivå. Vinneren fra hver kategori får 70.000 og går videre til den nasjonale finalen.

Se en kort introduksjonsfilm om Venture Cup


Nominert - BlueBird
Nominert - SEVENDOF
Nominert - DAAL Noise Control Systems
Nominert - Wiral

Take-Off 2016

Take-Off er et unikt nyskapingsprogram for kunnskapsbaserte forretningsideer. Idehaverne skal sammen med et team av gode hjelpere jobbe med å utvikle en forretningsidé. Dette arbeidet kulminerer i en intens uke, der gruppene skal utarbeide hver sin fullstendige forretningsplan. Take-Off har eksistert siden 1982 og er, med studentenes hjelp, Norges mest effektive nyskapingsprogram.

Se en kort introduksjonsfilm om Take-Off

Finalist fra Take-Off Høst 2015 - TS Solutions
Finalist fra Take-Off Vår 2016 – CageEye

SpareBank1 Studentinnovasjonspris 2016

SpareBank 1 studentinnovasjonspris skal gi Startstøtte til studentinnovasjon. Prisen på 250 000 tildeles et studentteam med evne og vilje til å lykkes i et internasjonalt marked. Det blir lagt vekt på gründerteamets evne til å gjennomføre sin plan, og til å utnytte de konkurransefortrinn som Norge representerer. Prisen deles ut i Trondheim, til landets beste studentgründerteam.

Nominert, Moviemask
Nominert, HOLD
Nominert, Flowmotion

Ung Innovasjonspris

Ung Innovasjonspris skal synliggjøre dyktige kvinner og unge kandidater fra hele landet. På Innovator premieres en kvinnelig forsker, oppfinner eller gründer som er fremragende i sitt felt. Prisen har siden 2006 bidratt til å sette fokus på kvinnelige entreprenører generelt, og kvinners arbeid innen teknologi og realfag spesielt. Hensikten med prisen er å løfte fram kvinner som lykkes, og bidra til å gjøre innovasjonene deres enda mer synlig. Ung Innovasjonspris støttes av Trondheim kommune og Barne- og likestillingsdepartementet.

Nominert: Tine Hunt

Nominert: Heidi Aabrekk

Nominert: Zahra Ghadiani

 

 

Følg Innovator på Facebook

Thursday 06. Oct.
19:00 - 21:15
Sign up!

Share this page


Tags